Jubileumboek

Restauratie en behoud

In juni 2013 heeft Stadsherstel Enkhuizen een jubileumboek uitgegeven onder de titel “40 jaar Stadsherstel Enkhuizen”. Dit prachtige boek beschrijft uitvoerig de gerestaureerde panden, geeft een historisch perspectief van de ontwikkeling van Enkhuizen vanaf de middeleeuwen. Het boek is samengesteld door Frans Chattellon, Klaas Koeman, Suus Messchaert-Heering, Gerrit Vermeer en Pieter Jan de Vries en voorzien van prachtige foto’s, tekeningen en andere illustraties uit de archieven van vereniging Oud Enkhuizen en Stadsherstel Enkhuizen.

Het eerste exemplaar is op 13 juni 2013 overhandigd aan mede oprichter van Stadsherstel Enkhuizen de heer Simon Groot. Het boek is vanaf eind juni te koop bij Boekhandel Smit in de Vijzelstraat te Enkhuizen voor € 19,95. U kunt het boek ook bestellen door een email te sturen aan: info@stadsherstelenkhuizen.nl. Vermeldt duidelijk uw naam, adres, postcode en woonplaats en hoeveel exemplaren uw wilt bestellen. Bezorging in Enkhuizen is gratis en het totaal bedrag dient dan bij bezorging contant te worden betaald.

Bij bestellingen met bezorging buiten Enkhuizen wordt € 7,50 portokosten per boek in rekening gebracht en dient het verschuldigde bedrag eerst per bank te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL97ABNA0586740465. Alléén bestellingen met bezorging buiten Enkhuizen, ontvangen daarom een bevestigings-email met vermelding van het aantal bestelde boeken, het totaal te betalen bedrag en het hiervoor genoemde bankrekeningnummer.

Wees er snel bij voor dit collectors item, want er zijn slechts 500 exemplaren gedrukt! Op is op.